VISIT Registrerings System

VISIT Registrerings System

VISIT Registrerings system, registrere person ankomst og afgangs tider, og se hvor mange der er i bygningen m.m.

VISIT registrerings system er et super nemt og meget bruger venligt elektronisk registrerings system til IPad’s, som for eksempel kan bruges til person, gæster, besøgende, medarbejdere, eller elev registrering mm.

Når personerne, eller gæsterne ankommer til lokationen, tjekker de let og enkelt ind på iPad’en. Samt når de forlader lokationen, tjekker de igen ud på iPad’en – let og simpelt og hurtigt.

Samt eksempel, hvis man som lærer gerne lige vil tjekke hvem, og hvor mange der er mødt op af elever, er dette også muligt, direkte på iPad, via en kode.

Visit Registrerings system har også en backend database, som gemmes på en ekstern server ude i skyen og som tilgåes via en hvilken som helst browser, så der er ingen vedligeholdelse, dette søger vi for.

Det er også her i backend at administrator kan, printe log lister ud, eller tjekke hvem og hvor mange der stadigvæk er på pladsen, eller i bygningen på nuværende tidspunkt, se log filer, samt ankomst og afgangs tider og meget andet, samt tilpasse Visit registrerings-system efter behov. Det kan sættes op efter behov, så det tilpasses til jeres behov. 

Der er også mulighed for at tjekke personerne både ind og ud manuelt via backenden på forhånd hvis man har brug for dette.

VISIT Registrerings system kan bruges til flere forskellige typer person registrering.

VISIT Registrerings system kan placeres mange forskellige steder

Mulighed for ekstra udvidelse og tilpasning af VISIT Registrerings system

Fordele ved VISIT Registrerings system