VISIT Moduler og Abonnementer

VISIT Moduler og Abonnementer

VISIT Security systemer til hvert behov

Vores systemer er designet med fleksibilitet for øje. Dette sikrer, at de kan tilpasses enhver løsning og nøje afstemmes efter jeres specifikke krav. Gennem brugen af VISIT moduler og abonnementer, tilbyder vi muligheden for at skræddersy systemet. På den måde kan det fuldt ud afspejle jeres unikke brand og værdier.

Har i nogle specielle ønsker, er der næsten ingen begrænsning for hvad vi kan programmere ind i systemet. I får jeres fulde udbytte og ønsker opfyldt med et af vores registrerings systemer. 

Gæste registrerings systemer

Gæsteregistreringssystemerne kan tilpasses enhver løsning. Uanset om der er behov for et simpelt gæstesystem til registrering af gæster, hvor man bliver notificeret via e-mail og/eller sms, når en gæst ankommer til lokationen, eller et mere avanceret system, der tillader stilling af spørgsmål til gæsten, visning af GDPR-regler, indhentning af gæstens godkendelse og meget mere. Ønskes der mulighed for at printe ID-labels til gæster, er dette også muligt, ligesom andre former for print. Systemerne og teksterne kan tilrettes enhver løsning for at opfylde jeres specifikke ønsker og behov.

Registrering og tidsregistrerings systemer

Lovkrav om tidsregistrering for alle lønmodtager gældende fra d. 1 Juli 2024

Tidsregistreringssystemer anvendes til at registrere medarbejdere, elever og andre personers ankomst- og afgangstider. Disse systemer kan konfigureres til anvendelse overalt og på diverse måder. Man kan eksempelvis tjekke ind ved hjælp af en iPad ved indgangen eller tjekke ind via sin egen mobiltelefon ved brug af VISITs mobilapp, eller endda via en webbrowser.

Ved brug af en iPad eller en Beacon (til mobilappen ved indgangen) er det muligt at indstille en sikkerhedsafstand i systemet, således at tidsregistrering eller blot registrering kun er mulig inden for denne afstand af enheden.

Uden brug af sikkerhedsafstand kan systemet indstilles til at tillade registrering af ankomst og afgang via enten mobiltelefonen eller en webbrowser, uanset hvor i verden man befinder sig. Dette er særligt relevant, da mange medarbejdere arbejder hjemmefra eller er på farten og derfor ikke møder fysisk op på virksomhedens lokation.

Alle VISIT registreringssystemer kan tilpasses enhver løsning og behov, uanset om det drejer sig om en lille virksomhed med få medarbejdere eller en større virksomhed med mange ansatte.

Klub registrerings systemer

VISITs klubregistreringssystem anvendes til registrering af gæster på steder som natklubber, barer eller andre lokationer, hvor der ønskes ekstra sikkerhed. Systemet giver mulighed for at scanne gæsternes sundhedskort, QR-koder og meget mere.

Med klubsystemet kan man også kontrollere, om gæsterne er under karantæne, om de er gamle nok til adgang, samt indhente mange andre oplysninger.