VISIT Mobile App

VISIT Security Mobil App

 

      App for IOS og Android mobiltelefoner.

VISIT Security Mobil App kan bruges som en ekstra mulighed for en person / gæst / medarbejder eller studerende, kan også tjekke ind og ud, direkte fra deres egen mobiltelefon, når de er inden for en vis sikkerheds radius af VISIT Guest eller registreringssystem, enten via iPad, eller en Beacon.

For eksempel folk der kommer ofte, som fx skal checke ind og ud som sædvanligt, eller ved et vagthus eller betalingshus, er det muligt at kunne tjekke ind via deres mobil App, for eksempel uden at skulle stige ud af sin bil (Kræver dog, at du er inden for den sikkerhedsafstand, der er indstillet til det normale VISIT Guest eller Registreringssystem / iPad / Beacon). Systemet vil derefter logge dine, tjekke ind og ud tider for denne person, som normalt.

Hvis du skal besøge en bestemt person, vil det ikke være muligt at vælge, hvem du vil besøge på App’en, og i den forbindelse er det ikke muligt for systemet at sende en sms eller e-mail til den person, du skal besøge, at du er ankommet, som kun er muligt, hvis du tjekker ind på det almindelige system via iPad’en.

VISIT Security App, IOS App Store

VISIT Security App, Android Play Store

Vises når du er indenfor den tildelte sikkerhedsafstand af VISIT Security Guest eller Registreringssystemet, hvor App systemet er aktiveret, og nu har mulighed for at kunne tjekke ind og ud, via mobiltelefonen.

Vises, når du er i nærheden af et VISIT Security Guest eller Registreringssystem, hvor App-systemet er aktiveret, men telefonen er uden for sikkerhedsafstanden, og derfor ikke muligt at tjekke ind eller ud endnu.

Vises på appen, når telefonen ikke er i nærheden af et VISIT Security Guest- eller registreringssystem, hvor app-systemet er aktiveret.

Mobil App Menu. Her vil man hele tiden kunne se en historik / log over sine ankomst og afgangstider. Samt man vil også kunne sætte en påmindelse op til sig selv, i App, om tidspunkter man skal tjekke ind og ud på, for hver dag.

Historik / Log tider, man har tjekket ind og ud på de forskellige dage.

Sæt påmindelser op i mobil App, og få besked på telefonen, på de valgte dage og tidspunkter.

VISIT Security App, fungerer sådan, at når du har et VISIT Security Guest eller Registration system, hvor du normalt tjekker ind eller ud, har du også mulighed for at bruge din egen mobiltelefon til at kunne tjekke ind og ud med, når du er i nærheden af et VISIT-gæste- eller registreringssystem.

Det kræver dog, at administratoren aktiverer funktionen “Brug som beacon”, for licensen /iPad i det system de normalt bruger, så systemet kan modtage App-signaler, samt godkende personen/gæsten, for at kunne bruge appen til at tjekke ind og ud med. Du kan stadig tjekke ind og ud via det normale VISIT-gæste- eller registreringssystem, for eksempel hvis du skulle have glemt din mobiltelefon.

For at kunne bruge Appen er der også en ekstra sikkerhed, så du ikke kan bruge Appen, før du har indtastet en kode, som du får af administratoren første gang du installerer og skal bruge Appen.

VISIT Security App for IOS

 

VISIT Security App for Android