VISIT Mobile App

VISIT Security Mobil App til tidsregistrering 

      App for IOS og Android mobiltelefoner

VISIT Security Mobil App til tidsregistrering kan du nemt og simpelt registrere din arbejdstid, eller din ankomst start og slut tid via vores mobil app.

 

Nye registreringsregler træder i kræft

De nye regler om registrering af arbejdstid træder i kræft fra d. 1. juli 2024, og gælder i hele EU.

Derfor er det også muligt for en medarbejder eller person, at registrere sin ankomst eller starttid. Derudover kan afgangs, eller sluttid registreres direkte fra deres egen mobiltelefon. Det gælder uanset om en person møder fast ind på lokationen, eller f.eks. arbejder hjemmefra.

Som en ekstra sikkerhed, har man også mulighed for at sætte det op til at personen skal være indenfor en vis sikkerhedsradius på f.eks. 5 meter. VISIT registreringssystemet skal være på lokationen, enten via iPad registrerings system, eller Beacon system, før appen automatisk bliver aktiv for brugeren.

Vores små Beacon enheder kan bruges istedet for iPad system. Denne Beacon enhed kan montores både inde og udendørs ved ind og udgange. Bliv klogere på beacon og scannere.

Det er selvfølgelig også stadigvæk muligt at registrere sin ankomst og afgang via iPad registrerings system. Dette er ideelt at have, hvis man skulle have glemt sin mobil eller telefon.

Guide til VISIT Security App

VISIT Security App, IOS App Store

VISIT Security App, Android Play Store

Har man brug for at sætte en sikkerheds afstand op i systemet, så appen først bliver aktiv, når man er inden for en sikkerhedsafstanden af VISIT registrerings system, er dette også muligt. Så personen eller medarbejderen, først har mulighed for at tjekke sig ind og ud, når de er inden for en bestemt radius af system.

Vises når du er indenfor den tildelte sikkerhedsafstand af VISIT Security Registreringssystemet, hvor App systemet er aktiveret, og nu har mulighed for at kunne tjekke ind og ud, via mobiltelefonen.

Vises, når du er i nærheden af et VISIT Security Registreringssystem, hvor App-systemet er aktiveret, men telefonen er uden for sikkerhedsafstanden, og derfor ikke muligt at tjekke ind eller ud endnu.

Vises på appen, når telefonen ikke er i nærheden af et VISIT Security Registreringssystem, hvor app-systemet er aktiveret.

Mobil App Menu. Her vil man hele tiden kunne se en historik / statistikker over sine ankomst og afgangstider, timeantal og meget mere. Samt man vil også kunne sætte en påmindelse op til sig selv, i App, om tidspunkter man skal tjekke ind og ud på, for hver dag.

Historik / Log tider, man har tjekket ind og ud på de forskellige dage.

Sæt påmindelser op i mobil App, og få besked på telefonen, på de valgte dage og tidspunkter.

VISIT Security App for IOS

 

VISIT Security App for Android