VISIT Gæste System

VISIT Gæste system

VISIT Gæste system, holder styr på gæsterne og giver automatisk besked når gæsten er ankommet via Email og eller SMS

VISIT Gæstesystem holder styr på gæsterne og giver automatisk besked, når gæsten er ankommet via e-mail og/eller SMS.

VISIT Gæstesystem er et super nemt og meget brugervenligt elektronisk gæstesystem til iPads, som kan bruges til virksomhedens gæster og andre besøgende.

Når virksomhedens gæster ankommer, tjekker de ind på iPad’en, og der kan sendes en e-mail eller SMS, eller begge dele, til den besøgendes kontaktperson for at informere dem om, at gæsten er ankommet, f.eks., og står i receptionen.

Når virksomhedens gæster forlader virksomheden, tjekker de ud på iPad’en – let og enkelt. Her vil man også kunne modtage en besked om, at de er tjekket ud og har forladt bygningen, enten via e-mail eller SMS.

Der er også mulighed for manuel ind- og udtjekning af gæsterne via VISIT backenden, hvis det ønskes, f.eks., via en PC.

VISIT Gæstesystem har en backend, som tilgås via en hvilken som helst browser ved hjælp af brugernavn og kodeord. Her kan man gemme og oprette i systemet via en ekstern server i skyen. Det er også her, virksomheden kan udskrive besøgslistet, tjekke, hvem der er i bygningen, se antallet af personer, der er tjekket ind for hvert system eller samlet, se logfiler, tider og meget mere. Derudover kan VISIT Gæstesystem tilpasses virksomhedens behov med forskellige layouttekster og meget andet.

VISIT Gæste system kan bruges i mange typer virksomheder/bygninger, herunder:

VISIT Gæste system kan placeres forskellige steder i virksomheden

Mulighed for ekstra udvidelse og tilpasning af VISIT Gæste system efter virksomhedens behov

Fordele ved VISIT Gæste system