Gæste System

Gæste system

VISIT Gæste registrerings system holder styr på gæsterne

VISIT Gæstesystem holder styr på gæsterne og giver automatisk besked, når gæsten er ankommet via e-mail og/eller SMS.

VISIT Gæstesystem er et super nemt og meget brugervenligt elektronisk gæstesystem til iPads, som kan bruges til virksomhedens gæster og andre besøgende.

Når virksomhedens gæster ankommer, tjekker de ind på iPad’en, og der kan sendes en e-mail eller SMS, eller begge dele, til den besøgendes kontaktperson for at informere dem om, at gæsten er ankommet, f.eks., og står i receptionen. 

Der er også mulighed for at kunne udskrive ID labels til gæst, både når gæst tjekker sig ind, eller på forhånd, så det hele er klart når gæst ankommer til lokationen. 

Når virksomhedens gæster forlader virksomheden, tjekker de ud på iPad’en – let og enkelt. Her vil man også kunne modtage en besked om, at de er tjekket ud og har forladt bygningen, enten via e-mail eller SMS. 

Der er også mulighed for at system, kan tjekker gæster ud automatisk på et givet tidspunkt.

Video Reference på VISIT Gæstesystem

Derudover kan man også manuel oprette og  ind- og udtjekning af gæsterne via VISIT backenden, som er der administrator kan styre det hele fra, via en webbrowser.

VISIT Gæstesystem har det vi kalder en “backend”, som tilgås via en hvilken som helst web browser. Det er også her, virksomheden kan udskrive eller exportere besøgs historik, tjekke, hvem der er i bygningen, se antallet af personer, der er tjekket ind for hvert system eller samlet, se logfiler, tider og meget mere. Derudover kan VISIT Gæste registrerings system tilpasses til enhver virksomheds behov og ønsker med forskellige layout, tekster, print, setup og meget andet. Har du lyst til at prøve systemet af, så find flere informationer omkring vores demo

VISIT Gæste system kan bruges i mange typer virksomheder/bygninger, herunder:

VISIT Gæste system kan placeres forskellige steder i virksomheden

Mulighed for ekstra udvidelse og tilpasning af VISIT Gæste system efter virksomhedens behov

Fordele ved VISIT Gæste system