VISIT Gæste System

VISIT Gæste system

VISIT Gæste system, holder styr på gæsterne og giver automatisk besked når gæsten er ankommet via Email og eller SMS

 

VISIT gæste system er et super nemt og meget bruger venligt elektronisk gæste system til IPad’s, som kan bruges til virksomhedens gæster og andre besøgende.

Når virksomhedens gæster ankommer, tjekker de ind på iPad’en, og der kan sendes en E-mail eller SMS eller begge dele til den besøgendes kontakt at gæsten er ankommet og for eksempel står i receptionen.

Når virksomhedens gæster forlader virksomheden, tjekker de ud på iPad’en – let og enkelt, og her vil man også kunne få en besked på at de er tjekket ud, og forladt bygningen, enten via E-mail, eller SMS.

Der er også mulighed for at tjekke gæsterne både ind og ud manuelt, via VISIT backenden, hvis man ønsker dette via f.eks. en PC.

Visit Gæstesystem har en backend, som tilgåes via en hvilken som helst browser, via bruger navn og kode, hvor i både kan gemme og oprette i system via ekstern server ude i skyen.

Det er også i backend at virksomheden kan printe besøgs lister ud, eller tjekke hvem der er i bygningen, se antal personer der er tjekket ind for hvert system eller samlet, se log filer og tider og meget andet, samt tilpasse Visit Gæstesystem efter virksomhedens behov, med forskellige layout tekster, og meget andet.

VISIT Gæste system kan bruges i mange typer virksomheder / bygninger

VISIT Gæste system kan placeres mange steder i virksomheden

Mulighed for ekstra udvidelse og tilpasning af VISIT Gæste system

Fordele ved VISIT Gæste system